•  Brightening serum voor problemen zoals:
  •  Hyperpigmentatie, zon-beschadigde huid, ongelijke teint

 108,70

Dit revolutionaire brightening serum is speciaal ontwikkeld om de gelijkmatige teint te verbeteren en de huid weer te laten stralen.

  • Topische behandeling voor de meeste vormen van hyperpigmentatie en zonneschade
  • Een krachtig complex van tyrosinaseremmers en natuurlijke huidverhelderende ingrediënten vermindert de activiteit van cellen die melanine produceren
  • Minimaliseert het risico op postinflammatoire hyperpigmentatie
Categorieën: , Tag:

Extra informatie

30

ml

Voordelen

• Een effectieve behandeling voor de meeste vormen van hyperpigmentatie en zonneschade.
• Een krachtig complex van tyrosinase-remmers en natuurlijke huidverhelderende ingrediënten vermindert de activiteit van cellen die melanine produceren.
• Minimaliseert het risico op post-inflammatoire hyperpigmentatie.
• Aanbevolen voor dagelijks gebruik 2 weken voorafgaand aan het begin van IPL / Laser / Peels.

Zoethout extract
is een krachtige botanische ontstekingsremmer. Dit ingrediënt verbetert de ongelijkmatige teint, roodheid en verkleuringen aanzienlijk en heeft een sterk absorberend vermogen, waardoor afscheiding van vetten en oliën door de poriën wordt geremd.

Oligopeptide-34
Innovatieve nieuwe peptide die op verschillende manieren werkt. Het reduceert gepigmenteerde laesies aanzienlijk en heeft een huidbekende werking.
1. vermindert de aanmaak van melanine
2. tyrosinaremmend vermogen
3. vermindert de doorvoer van melanosomen naar de keratinocyten

Niacinamide
Geeft de weerstand van de huid een boost en verbetert de natuurlijke aanmaak van ceramiden in het stratum corneum om de huidbarrière te versterken en hydratatie te bevorderen. Reguleert de vetbalans, minimaliseert ontsteking, verbetert de collageen aanmaak en vermindert de zichtbaarheid van pigmentatie.

Gebruiksadvies

Goed schudden voor gebruik. Breng het ‘s morgens en ‘s avonds dunnetjes aan op de aangedane gebieden. Gebruik 2 keer per dag gedurende 2 weken als u een gezichtsbehandeling zoals IPL, laser of andere klinische behandeling heeft gepland.

Zorg dat u na het aanbrengen van het serum een breedspectrum zonbescherming gebruikt (Überzinc) om te voorkomen dat de zon de pigmentatie nog donkerder maakt.

Huidcategorieën

Pigment / Verkleuringen