BIOSLIMMING

Is een wetenschappelijk bewezen full-body-behandeling, waarmee we direct werken aan een slankere figuurlijn, strakkere rondingen en een jeugdiger uitziende huid. Deze afslankende, huidverstevigende en anti-cellulitebehandeling is 100% natuurlijk, vrij van parabenen, sulfaat (SLS) en minerale olie. Bevat geen dierlijke ingrediënten en is niet getest op dieren. De resultaten zijn zichtbaar, voelbaar en blijvend!

Hoe werkt het?

BIOSLIMMING combineert hooggeconcentreerde essentiële oliën van algen-en plantenextracten en cafeïne met de twee thermale componenten: warmte en kou. De essentiële oliën hebben een zeer fijne, moleculaire structuur waardoor ze diep in de huid kunnen doordringen. Essentiële oliën van cederhout, eucalyptus, rozemarijn en het extract van paardenkastanje zorgen voor een verhoogde bloedcirculatie. Deze hoofdingrediënten zijn van groot belang omdat cellulite zich ophoopt daar waar de bloedcirculatie minder is; meestal voelen die gebieden koud aan. Uiteindelijk zorgt de drainage voor de afvoer van overtollig vocht en vetcellen.

De voordelen:

 • Versnelt het metabolisme
 •  Verhoogt de bloedcirculatie en leidt tot versnelde vetverbranding
 •  Vermindert zichtbaar cellulite en centimeters (1-4 cm)
 •  Hydrateert en heeft een huidverstevigende werking
 •  Stimuleert en versnelt gewichtsverlies
 •  Elimineert afvalstoffen
 •  Vermindert de zichtbaarheid van spataderen en striae

Voor de behandeling:

 •  Het beste is om voor de behandeling de betreffende lichaamsdelen te scrubben met een scrubhandschoen of washandje. Gebruik hierbij GEEN producten, deze kunnen ingrediënten bevatten die de actieve bestanddelen van BIOSLIMMING kunnen verminderen of tegenhouden.
 •  Niet scheren, harsen op de dag van de behandeling.
 •  Geen crème, olie, bodylotion, parfum gebruiken op de dag van de behandeling.

De behandeling

De salonbehandeling heeft twee stappen: In de eerste fase worden twee gels en een crème aangebracht, vanaf de knieholte tot onder de borst (optioneel kunnen armen en kuiten meebehandeld worden). Het lichaam wordt bedekt met een dun laagje folie. De komende 30 minuten doen de actieve ingrediënten van BIOSLIMMINGgels en -crème hun werk. Door de verhoogde micro-bloedcirculatie wordt de huid vurig rood en voelt deze warm aan. Tijdens de tweede fase wordt de folie verwijderd en de laatste gel ingemasseerd. Deze gel voelt koud aan en zorgt voor verdere vetverbranding en drainage.

Na de behandeling

Na een behandeling werken de producten nog 24 uur door; om die reden mag er de eerste 24 uur niet gedoucht worden. Dit geldt ook voor de zonnebank, saunabezoek, harsen, gebruik van parfum en bodylotions. Aangeraden wordt om voldoende lauw water te drinken. Om optimale resultaten te behalen worden salonbehandelingen in combinatie met de ‘Bioslimming Homecare producten’ aangeraden.

Hoeveel behandelingen

Dit is geheel afhankelijk van het gewenste resultaat. De gemiddelde klant verliest 0,5 kilo na de eerste behandeling en velen verliezen gemiddeld nog eens 3 kilo na een kuur van 6 behandelingen. Een kuur bestaat uit 6 behandelingen verdeeld over 4 of 6 weken. Na deze kuur raden we aan om periodiek een behandeling te komen doen, ongeveer 1x per 6-8 weken.

Wanneer wordt BIOSLIMMING afgeraden?

 • Bij zwangerschap of borstvoeding.
 • Tijdens de menstruatie omdat het de buikkrampen kan verhogen.
 • Bij een medische aandoening en of een keizersnede waarbij massage niet is toegestaan; raadpleeg hiertoe een arts

Bioslimming: de beste detox, afslank- en anti-agingbehandeling!

Voor en na foto’s

Maak een afspraak

Zoek hier jouw behandeling uit en plan direct jouw afspraak in!

Afspraak maken