•  Vegan
  •  Anti-aging serum volgepakt met krachtige verjongende peptiden

 119,90

Anti-aging concentraat met geavanceerde peptide- en mariene technologie.

Een revolutionair anti-aging serum volgepakt met krachtige verjongende peptiden en mariene biofermenten. Dit essentiële serum, voor iedereen met een ouder wordende huid, reduceert zichtbaar fijne lijntjes en rimpels, onderdrukt cellulaire veroudering en repareert het cel-DNA.

SuperSerum+ triggers de cellen tot de aanmaak van:

  • collageen
  • hyaluronzuur
  • epidermale stamcellen en epidermale groeifactoren

Superserum+ bevat een nieuwe epigenetische botanische stof die de manier waarop onze genen collageen produceren beïnvloedt. Bovendien bevat het een state-of-the-art neuropeptide, die de effecten van spierverslappers nabootst en fijne lijntjes en rimpels verzacht. Superserum+ is verder voorzien van krachtige peptiden die celveroudering opgedaan maken en het DNA herstellen, waardoor een lange levensduur en bescherming van het genoom gegarandeerd worden.

Categorieën: ,

Extra informatie

30

ml

Voordelen

1. acetyl hexapeptide-51 amide – een nieuw peptide complex dat de natuurlijke genetische factor van de mens nabootst (Fox-O3O) en in staat is de cellen te regeneren en genetische schade te herstellen.

2. marjolein extract – an epigenetically active botanical that awakens fibroblasts by protecting them from harmful epigenetic modifications, stimulating their vitality and ability to make collagen.

3. gehydroliseerde algine – activeert de stamcellen om de epidermale huid op te bouwen en stimuleert de stamcellen om het huidweefsel sneller te herstellen en her op te bouwen.

4. collageen-verbeterings-complex – stimuleert de aanmaak van collageen (type I, III en IV), reorganiseert collageen fibrillen en remt de afbraak van collageen door enzymen.

5. sacharide isomeer (uit de zee) – stimuleert de huideigen aanmaak van hyaluronzuur en verbetert het volume en de stevigheid van de huid.

6. acetyl octapeptide-3 – een spierontspanner die helpt bij het verminderen van expressie rimpels (kraaienpootjes en fronsrimpels)

Gebruiksadvies

Breng twee maal per dag een pompje SuperSerum aan, gevolgd door een moisturiser.

Huidcategorieën

Anti aging