Hoe ontstaan rimpels?

Rimpels ontstaan doordat de huid met het ouder worden elasticiteit en veerkracht verliest. In de loop van de tijd worden je vochtreserves minder, waardoor er rimpels ontstaan. Dit is een natuurlijk verschijnsel. Ook externe factoren, zoals zonlicht, wind en roken, versnellen de huidveroudering. Hierdoor vindt extra afbraak van elastine plaats. Is de afbraak groter dan de aanmaak, dan zal de huid uiteindelijk slapper worden. Met rimpels tot gevolg.

Mogelijke behandelingen

Er zijn vele verschillende rimpels. Mooie en minder prettige. Om ze effectief aan te pakken en jouw sprekende mimiek te behouden zijn er vele mogelijkheden. Tijdens een intake-gesprek laten wij jou met alle plezier zien welke uitstraling jou aanspreekt. Wij werken met verschillende behandelingen en merken waaronder Laviesage waarbij de huid van binnenuit gevoed wordt met rijke bouwstoffen die de huid mooi strak maken.

Ga naar ‘Want to meet?’ om jouw favoriete behandeling te boeken. Weet je het nog niet of kun je geen keuze maken, boek dan ‘behandeling nader te bepalen’ in het menu en wij nemen persoonlijk met jou door wat het beste werkt voor jouw huid.

Gratis intake

Wij werken niet aan de symptomen maar aan de oorzaak van jouw huidprobleem. Benieuwd welke behandeling wat voor jou is? Plan een gratis intakegesprek in.

Gratis intake Afspraak maken