Voor wie

Rood en oranje licht is geschikt voor mensen die willen werken aan hun huidveroudering, of een vermoeide en grauwe huid weer meer energie willen geven. Blauw licht is bedoeld voor mensen die een antiseptische en kalmerende werking bij Acne zoeken.

Voor iedereen die aan huidveroudering wil werken. Blauw licht werkt zeer effectief bij huiden die last hebben van acne.

‘Wat is Lichttherapie, ook wel bekend als Collageenbooster?

In de loop der tijd wordt in onze huid de aanmaak van collageen en elastine steeds minder. Dit merken we zichtbaar aan het ontstaan van lijntjes en rimpels en een duidelijk verminderde elasticiteit met verslapte contouren. Veroudering van onze huid ontstaat in de kerncel. Daar moet dan ook het herstel beginnen.

Hoe werkt de Collageen Booster?

Het speciale Collageenboosterlicht (combinatie van infrarood- en roodlicht) stimuleert de cellen die verantwoordelijk zijn voor huidherstel en regeneratie. De bijzonder samengestelde lichtgolven worden ontvangen door de huidcellen en de lichtsignalen prikkelen deze en zorgen ervoor dat er weer voldoende celenergie aangemaakt wordt. Hierdoor zijn de huidcellen opnieuw in staat om op een jonger en krachtiger niveau te functioneren. Zo ontstaat op een zeer natuurlijke manier weer meer collageen- en elastine- aanmaak in onze huid.

Resultaat

Deze behandeling is gericht op ‘Verjongen – Verstevigen – Verstrakken’ en zorgt voor een stevige, gladde huid met een duidelijk verjongde uitstraling.

Voor en na foto’s

Prijzen

Voor prijzen verwijzen wij je graag naar ‘Want to Meet?’ waar je in ons boekingssysteem bij de verschillende afspraakmogelijkheden de bijbehorende prijzen vindt.

Maak een afspraak

Zoek hier jouw behandeling uit en plan direct jouw afspraak in!

Afspraak maken