gaat vaak gepaard met een slappe huid

Een strakke, volle huid zorgt voor een frisse uitstraling. Als een huid ouder wordt, wordt ook de celdeling trager en neemt de hoeveelheid collageen af. Daarbij krijgen je spieren in de loop van de

tijd ook al minder volume. Het gevolg hiervan is een slappe huid. De één heeft er meer last van dan de ander. Oorzaken die jouw huid verslappen zijn:

  1. Het collageen neemt af; vanaf je 30ste maakt je huid steeds minder collageen aan, wat de huid minder elastisch en slapper maakt.
  2. Stress. Raar maar waar; stress vermindert het collageen in de huid.
  3. Minder spiermassa; naarmate je ouder wordt, verslappen de spieren in je gezicht en neemt ook de spiermassa af. Omdat dit vaak samen gaat met een minder elastische huid, zakt je huid als het ware naar beneden en wordt daardoor slap.
  4. Te snel en te veel afvallen
    Als je te snel te veel gewicht verliest, neemt de vetlaag onder je huid af omdat jouw huid dat niet kan bijbenen.
  5. Roken droogt je huid uit en versnelt daardoor huidveroudering met als resultaat een verslapte huid.
  6. UV-stralen van de zon versnellen het verouderingsproces van de huid.

Mogelijke behandelingen

Er zijn vele oorzaken voor een slappe huid. Huidveroudering is er één van. Om de ouderwordende huid effectief aan te pakken en jouw sprekende mimiek te behouden zijn er vele mogelijkheden. Tijdens een intake-gesprek laten wij jou met alle plezier zien welke effecten de verschillende behandelingen en merken, waaronder Laviesage en Oxygeneo met radiofrequentie, geven. Hierbij wordt de huid van binnenuit gevoed met rijke bouwstoffen om de huid weer mooi strak te maken. Een mooie huidlift zonder chirurgische ingreep.

Ga naar ‘Want to meet?’ om jouw favoriete behandeling te boeken. Weet je het nog niet of kun je geen keuze maken, boek dan ‘behandeling nader te bepalen’ in het menu en wij nemen persoonlijk met jou door wat het beste werkt voor jouw huid.

Gratis intake

Benieuwd welke behandeling wat voor jou is? Plan een gratis intakegesprek in.

Gratis intake Afspraak maken