Wat zijn pigmentvlekken?

Pigment is een kleurstof (melanine) die je huid, haar en ogen kleur geeft en extra wordt aangemaakt als er zon op je huid komt. Door een opeenhoping van pigment in de huid ontstaan er pigmentvlekken. Als de huid ouder wordt ontstaan er ook donkere vlekjes, die noemen we ouderdomsvlekken. Als je de pigmentvlekken aanpakt met een geschikte behandeling, dan geeft dit de huid een jongere en frissere uitstraling. Pigmentvlekken kunnen het gezicht een oudere uitstraling geven. Gelukkig zijn er verschillende behandelingen waarmee de pigmentvlekken verdwijnen.

Een egaal effect is het resultaat. Onder invloed van hormonale veranderingen tijdens de zwangerschap bijvoorbeeld kan er sprake zijn van pigmentophoping en sommige (meestal getinte mensen) krijgen al een huidverkleuring door een muggenbeet. Een afspraak is snel gemaakt en er is altijd een oplossing die bij jou past.

Mogelijke behandelingen

Tijdens een intakegesprek kunnen we nauwkeurig bepalen welke behandelvormen geschikt zijn voor jouw huidprobleem: een whitening peeling, de cryopen of diverse apparatuur om de huidvlekjes op te lichten.

Ga naar ‘Want to meet?’ om jouw favoriete behandeling te boeken. Weet je het nog niet of kun je geen keuze maken, boek dan ‘behandeling nader te bepalen’ in het menu en wij nemen persoonlijk met jou door wat het beste werkt voor jouw huid.

Gratis intake

Benieuwd welke behandeling wat voor jou is? Plan een gratis intakegesprek in.

Gratis intake Afspraak maken