Wat het is

Cryotherapie is bevriezing van ongewenst weefsel met vloeibare stikstof. De Cryopen® maakt het mogelijk om makkelijk, doeltreffend en snel onder meer fibromen, wratten, ouderdomsvlekken, zonnevlekken en alle verdere goedaardige huidletsels te verwijderen met behulp van nauwkeurige, direct inzetbare vrieskracht. Zo halen we ongemakken op de huid weg. Vaak is 1 behandeling al genoeg in tegenstelling tot de andere, conventionele methodes

Hoe het werkt

Met de CryoPen® worden plekjes op de huid snel én nauwkeurig aangestipt door middel van bevriezing waarbij het omliggende huidweefsel niet beschadigd wordt. Ongewenst weefsel sterft af en wordt vervangen door gezond weefsel. Bij de reguliere behandeling is het grote nadeel, dat de omliggende, gezonde huid vaak ook wordt beschadigd. Met de CryoPen® kunnen wij tot op de millimeter nauwkeurig en gecontroleerd behandelen. Omdat het omliggende, gezonde huidweefsel niet wordt aangeraakt, is de behandeling vrijwel pijnloos waardoor een verdoving niet nodig is. De penetratie van de werking van de CryoPen® is ongeveer 1 millimeter per 5 seconden. Een behandeling neemt dus slechts 15 tot 30 seconden in beslag en er is achteraf geen nazorg vereist. Behalve dan dat je de plekjes insmeert met een verzorgende crème. De behandelde plekjes worden na de behandeling eerst donkerder van kleur waarna ze binnen één tot twee weken vanzelf verdwijnen doordat de behandelde huid loslaat.

Voor wie

Ontsierende of irriterende plekjes zoals pigmentvlekken, steelwratten, ouderdomswratten, bindweefselbultjes of boven de huid uitstekende, goedaardige bultjes, kunnen verwijderd worden bij zowel kleinere als grotere huidaandoeningen. Voor iedereen die ze storend vindt.

Resultaat

Afhankelijk van de grootte en diepte van het betreffende plekje, valt het vlekje vanzelf van de huid af. Verheven huidoneffenheden verdwijnen en pigmentvlekken vervagen. Een mooie, gladde en egale huid is het resultaat.

Voor en na foto’s

Prijzen

Voor prijzen verwijzen wij je graag naar ‘Want to Meet?’ waar je in ons boekingssysteem bij de verschillende afspraakmogelijkheden de bijbehorende prijzen vindt.

Maak een afspraak

Zoek hier jouw behandeling uit en plan direct jouw afspraak in!

Afspraak maken