Wat is OxyGeneo?

OxyGeneo is een volledig pijnloze behandeling en geschikt voor ieder huidtype. De behandeling is geïnspireerd op de werking van warmwaterbronnen. CO2 belletjes spatten zacht op je huid uit elkaar, waardoor de (bloed)circulatie verbetert en de zuurstofafgifte in je huid wordt verhoogd. Afvalstoffen worden beter afgevoerd en al na één sessie ziet je huid er stralender en strakker uit

Hoe werkt het?

De 3-in-1 werking is gericht op:

 1. Exfoliatie dat de dode huidcellen verwijdert door middel van een milde peeling (exfoliatie). Daardoor is de huid beter in staat om werkzame stoffen op te nemen.
 2. Infuse met een gel die werkzame stoffen de huid inbrengt. Door de combinatie met de exfoliatie, worden deze stoffen tot diep in de huid opgenomen.
 3. Oxygenate waardoor CO2 belletjes de natuurlijke zuurstofvoorziening in de huid van binnenuit verhogen.

Extra applicaties en behandelingen zijn:

Tripollar Radiofrequentie

Tripollar RF 3e generatie Radiofrequentie is op dit moment de meest comfortabele en effectieve radiofrequentietechnologie voor huidverstrakking en versteviging. TriPollar ontstijgt de beperkingen van eerdere monopolaire en bipolaire technologieën. Deze tehcniek is eenvoudig in gebruik en extreem efficiënt. Een TriPollar behandeling voelt aan als een aangename warme massage en geeft een direct zichtbaar resultaat. Een kuur zorgt voor duurzame huidverbeterende resultaten zonder chirurgische ingrepen of hersteltijd.

De resultaten zijn gericht op huidverstrakking & lifting, face sculpting & contouring, acne reductie, rimpelreductie en vermindering van de onderkin.

Ultrasound

Een mooie aanvulling op OxyGeneo is de Ultrasound gezichtsbehandeling. Dit is een techniek waarbij door middel van geluidsgolven een micromassage aan de huid wordt gegeven. Het is een ideale behandeling om een strakkere en egalere huid te krijgen. De golven verwarmen de huid en zorgen ervoor dat werkzame stoffen zoals vitaminen, mineralen en collageen doordringen naar dieper liggend weefsel. Hierdoor worden afvalstoffen beter afgevoerd. Doordat ultrasound van binnenuit werkt, helpt deze behandeling ook goed bij acne en rosacea. Ultrasound helpt ook bij slappe oogleden, dubbele kin, littekens, fijne lijntjes en rimpels, grote poriën.

Voor wie?

Voor mensen die last hebben van huidaandoeningen zoals acne, pigmentgevoeligheid, Rosacea en voor mensen die hun uitstraling een boost willen geven door te werken aan huidverstrakking en -lifting en met stralende gloed de salon willen verlaten

Resultaat

Door de stimulatie van de natuurlijke zuurstofvoorziening van binnenuit onstaat er:
 • Direct resultaat
 • Geen hersteltijd
 • Super anti-aging werking
 • Direct een stralende, egale en frisse huid
 • Een betere hydratatie van de huid
 • Meer huidvolume
 • Vermindering van oppervlakkige pigmentvlekken
 • Stimulering van collageenaanmaak
 • Vermindering van fijne lijntjes en rimpels

Prijzen

Voor prijzen verwijzen wij je graag naar ‘Want to Meet?’ waar je in ons boekingssysteem bij de verschillende afspraakmogelijkheden de bijbehorende prijzen vindt.

Gratis intake

Benieuwd welke behandeling wat voor jou is? Plan een gratis intakegesprek in.

Gratis intake Afspraak maken