Wat is het?

ThermaVein is een innovatieve aanpak uit Engeland die wereldwijd in medische- en cosmetische klinieken wordt ingezet om veilig, snel, effectief en permanent rode adertjes (verwijde haarvaten/couperose) en andere huidaandoeningen te verwijderen. Heb je bijvoorbeeld last van Rosacea of cherry angioma, dan kan dat ongemakkelijk voelen, zeker in het gezicht. Onschuldig maar voor jouw gevoel ontsierend. De innovatieve ThermaVein verwijdert deze huidongemakken definitief en pijnloos. Niet alleen in het gezicht maar ook op de handen, borst, nek, enkels en benen; de plekken waar je er zichtbaar last van kunt hebben en die voor een gevoel van onzekerheid kunnen zorgen. Camoufleren hoeft gewoon niet meer met de ThermaVein.
Hoe het werkt

Hoe werkt het?

Met een naaldje dat zo dun is als een haar doen kleine, korte pulses van 4 mHZ met een hoge frequentie de ader samentrekken waardoor die verdwijnt. De pulses zorgen voor het legen van de vaatjes en worden herhaald langs de lengte van de ader totdat die geheel verdwenen is. Het korte warmtestootje daarna sluit het vaatje weer af en het bloed wordt door het lichaam op een natuurlijke wijze opgenomen en afgevoerd. Zo kunnen we heel nauwkeurig werken. De behandeling wordt over het algemeen als weinig pijnlijk ervaren, en de behandeling duurt, afhankelijk van de grootte van het gebied, gemiddeld 5 tot 20 minuten.

Voor wie

Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypen. Speciaal voor mensen die last hebben van hun huidimperfecties en geen ingrijpende behandelingen willen ondergaan bij:

  • Rode vaatjes
  • Rode vlekjes
  • Couperose
  • Rosacea
  • Spider Naevi (Spider Angioma, Venus Areanus, Vascular Spider, Spider Telangiestacia)
  • Cherry angioma (bloedblaartjes)
  • Milia (gerstekorrels)
  • Rode spataderen

Vanwege het gebruik van hoge frequentie pulses wordt de behandeling afgeraden bij zwangere vrouwen, hartpatiënten met een pacemaker en mensen met epilepsie.

Resultaat

Je hebt direct en blijvend resultaat al na 1 behandeling. De hersteltijd is afhankelijk van de mate of ernst van de aandoening. De behandeling is (vrijwel) pijnloos en bovenal is het veilig.

Voor en na foto’s

Prijzen

Voor prijzen verwijzen wij je graag naar ‘Want to Meet?’ waar je in ons boekingssysteem bij de verschillende afspraakmogelijkheden de bijbehorende prijzen vindt.

Maak een afspraak

Zoek hier jouw behandeling uit en plan direct jouw afspraak in!

Afspraak maken