CRYO4: Als je vet op de buik, lovehandles, billen en heupen, in 1 behandeling als sneeuw voor de zon wilt laten verdwijnen!

Wat is het?

Je sport je suf, je zit redelijk op je streefgewicht maar dat vervelende buikje of die love-handles willen maar niet meewerken en verdwijnen! Herkenbaar en heb je helemaal geen tijd om drie keer per week te sporten? Dan is de CRYO4 dé uitkomst voor jou!

Face to Care heeft als enige en eerste in Amsterdam, dé nieuwste, unieke techniek op Cryolipolysegebied: het CRYO4-systeem. Dit systeem werkt met de grootste behandelpads die op de markt verkrijgbaar zijn. Het is mogelijk om tot 5 x een A4 formaat in 1 keer te behandelen! Een cryobehandeling met de CRYO4 is bovendien geheel pijnloos en zeer effectief als je toe bent aan figuurcorrectie. Veilig vet verminderen op de buik, maag, flanken, heupen en billen gebeurt al na 1 behandeling! En dit alles zonder operatie. De CRYO4 heeft uiteraard een medische CE-certificering, anders zouden wij er bij Face to Care niet mee werken.

Hoe werkt het?

De CRYO4 werkt met een unieke cryopad met 5 x een A4 formaat (XL) waarmee je een groot gebied in één keer kunt behandelen. Deze cryopads bevatten aan de binnenzijde een uniek koelelement. Door dit element stroomt een vloeistof met een constante temperatuur van -5°C. Vetcellen worden gedurende 40 minuten door deze -5°C gekoeld zonder daarbij het omringende weefsel te beschadigen. Door middel van een snelle én zeer nauwkeurige afkoeling van de bovenliggende huidlaag wordt onderhuids vetweefsel afgebroken. De vetcellen in het onderhuidse weefsel bevatten veel verzadigde vetzuren en zijn daarom gevoeliger voor blootstelling aan kou. Worden vetcellen blootgesteld aan extreme kou, dan wordt een natuurlijk verwijderingsproces in gang gezet. De daarbij vrijkomende afvalstoffen worden door het lichaam afgevoerd waarna de vetlaag geleidelijk -en definitief- dunner gemaakt wordt.

Hoe voelt een behandeling met de CRYO4 aan?

De eerste paar minuten is het mogelijk dat er tintelingen of kleine prikjes voelbaar zijn. Deze verdwijnen meestal binnen de eerste 10 minuten van de behandeling en gaan over zodra de behandelzone gevoelloos wordt door de kou. Veel mensen gaan tijdens de sessie een boek lezen, internetten of gewoon even ontspannen.

Welke zones kunnen met de CRYO4 behandeld worden?

De volgende zones kunnen met de CRYO4 behandeld worden: buik, lovehandles, bovenarmen, billen, heupen, binnenkant bovenbeen (dijen) en kuiten De CRYO4 beschikt over 2 XL- cryopads (5 x een A4 formaat) en 2 S-cryopads geschikt voor kleinere lichaamsdelen zoals de binnenkant bovenbenen of bovenarmen.

Met één cryopad XL kan een gebied van 5 x een A4-formaat behandeld worden; in de meeste gevallen betekent dit qua omvang bijvoorbeeld de buik en flanken óf billen en heupen. Behandeling met 2 cryopads-XL óf 1 cryopad-XL en 2 cryopads-S geeft dubbel zo snel resultaat en dit in slechts 40 minuten! Dát is nog eens snel en comfortabel (liggend) sporten. Afhankelijk van de dikte van de vetlaag zijn er gemiddeld 4 behandelingen nodig; deze vinden plaats met tussenpozen van 4 of 6 weken.

Resultaat

Het eerste resultaat van jouw behandeling zal na ongeveer 4 tot 8 weken zichtbaar zijn. Omdat het een geleidelijk proces is zal de huid zich zonder te verslappen aanpassen aan jouw slankere contouren. Het grote voordeel van deze cryobehandeling is dat vet wordt verwijderd zonder dat hierbij schade aan de huid of andere omliggende weefsels of organen optreedt. Een slanker en strakker figuur is het fijne resultaat!

Contra-indicaties

Een CRYO4-behandeling is niet voor iedereen geschikt. Ben je gezond en heb je geen klachten of medicijngebruik, dan is de kans groot dat je gewoon behandeld kunt worden met de CRYO4. Wil je zeker weten of je behandeld kunt worden, stuur dan even een e-mail en je ontvangt de lijst met contra-indicaties.

Prijzen

Voor prijzen verwijzen wij je graag naar ‘Want to Meet’ waar je in ons boekingssysteem bij de verschillende afspraakmogelijkheden de bijbehorende prijzen vindt.

Direct een afspraak boeken

Zit er geen geschikte datum en/of tijd bij, stuur even een whatsapp bericht naar 06 8323 9222 en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Voor en na foto’s

Maak een afspraak

Zoek hier jouw behandeling uit en plan direct jouw afspraak in!

Afspraak maken