Wat is het?

De Nora Bode, bij sommigen beter bekend als de OXYjet, is een apparaat dat effectief huidproblemen aanpakt door behandelingen voor dieptereiniging, zuurstofdrukinjectie,

Hoe werkt het?

Met de Nora Bode kunnen 28 verschillende behandelingen worden gedaan, van een deelbehandeling bij probleemzones rond de mond, lippen en ogen tot een uitvoerige behandeling van 2 uur. Verschillende cocktails van hyaluron, vitaminen A, C, B3 en E, zuurstof, peptiden, algenextracten, panthenol, extracten van witte thee, paardekastanje, zoethoutwortel en calendula, worden ingesluisd.

Voor wie?

Voor iedereen die op zoek is naar algehele huidverbetering of bij specifieke huidproblemen. Ook mooi te combineren na cosmetische ingrepen, diverse soorten peelings, microdermabrasie, microneedling en lichttherapie. Heb je een droge en gevoelige huid, dan is deze speciale behandeling voor jou. Je zult gegarandeerd stralen van genoegen!

Resultaat

Een frisse, stralende en gladde huid.

Voor en na foto’s

Prijzen

Voor prijzen verwijzen wij je graag naar ‘Want to Meet?’ waar je in ons boekingssysteem bij de verschillende afspraakmogelijkheden de bijbehorende prijzen vindt.

Maak een afspraak

Zoek hier jouw behandeling uit en plan direct jouw afspraak in!

Afspraak maken