•  Vegan
  •  UltraCleanse is een geconcentreerde cleansing gel geschikt voor alle huidtypen

 55,75

Het is een licht schuimende cleanser voor elk huidtype, die makkelijk af te spoelen is. Verwijdert op zachte wijze vervuiling, dode huidcellen en make-up, zonder de natuurlijke balans van de huid te verstoren.

Omdat Cleansers normaal gesproken maar minder dan een minuut in contact staan met de huid, hoeven ze geen actieve ingrediënten of AHA’s te bevatten en moeten PH-neutraal zijn.

Bij elke aankoop van UltraCleanse wordt een gratis zachte X-fol-doek meegeleverd. Dit katoenen doekje van 100% mousseline heeft een weefsel van superieure kwaliteit om je dagelijkse reinigingsroutine te stimuleren, waardoor de huid gladder en beter voorbereid is op het aanbrengen van dagelijkse serums en crèmes.

  • Geschikt voor alle huidtypen
  • Milde, maar geconcentreerde formule
  • Verkwikkende geur van etherische bergamot- en neroli olie
  • Vrij van agressieve bestanddelen zoals SLS, parabenen en kunstmatige kleur en geurstoffen

 

Categorieën: ,

Extra informatie

120

ml

Voordelen

Complex van versterkende lipidenlagen (Coco Glucoside en Glyceryl Oleate):
Dit reinigingsversterkende complex is sulfaatvrij en biedt effectieve en irritatievrije reiniging met natuurlijke hydraterende eigenschappen. Dit ‘schone wetenschap’-ingrediënt is een natuurlijk biolipide dat de huid schoon, gehydrateerd en zacht aanvoelt na het reinigen

Cocoamidopropyl Betaine:
Een natuurlijk van kokosnoot afgeleid reinigingsingrediënt dat is ontworpen om oppervlakkig vuil en overtollige olie effectief te verwijderen zonder de natuurlijke zuurmantel te verwijderen.

Natrium-PCA:
Een waterminnend ingrediënt (bevochtiger) dat water aantrekt en in de huid bindt voor optimale hydratatie en huidfunctie.

Vrij van SLS, parabenen en kunstmatige kleur- en geurstoffen.

Gebruiksadvies

Gebruik ‘s ochtends en’ s avonds om vuil, onzuiverheden en make-up van het oppervlak te verwijderen. Meng een halve pomp UltraCleanse in de palm van je hand met een kleine hoeveelheid water om een licht schuim te creëren. Masseer over het gezicht voordat u het grondig afspoelt. Gebruik 1 pomp UltraCleanse met vochtige zachte X-fol-doek voor een goede verwijdering van make-up en een diepere reiniging.

Huidcategorieën

Acne / Droge huid, Acne / Vette huid, Anti aging