•  Anti-aging moisturiser die de zichtbare tekenen van huidveroudering tegengaat

 106,90

De onmisbare anti-aging moisturiser. Een luxe blend van mariene exopolysacharide en peptide technologie, ontwikkeld om de huid te verstrakken en te hydrateren voor een steviger en jeugdiger aanzicht.

  • Hematiet versterkt de werking van fibroblasten in combinatie met L-ascorbinezuur (Vitamine C)
  • Exopolysacharide vermindert fijne lijntjes al na 20 minuten, tot wel 8 uur lang, en minimaliseert bovendien de zichtbare tekenen van veroudering op de lange termijn.
Categorieën: ,

Extra informatie

50

ml

Voordelen

Collageen-verbeterings-complex: tripeptide-10 citrulline, tripeptide-1, pseudoalteromonas ferment extract, gehydroliseerde tarweproteïne, gehydroliseerde sojaproteïne – stimuleert de aanmaak van collageen (type I, III en IV), reorganiseert collageen fibrillen en remt de afbraak van collageen door enzymen.

Mariene exopolysacharide – uit zeewier verkregen polymeer die de huid tot 8 uur lang zichtbaar verzacht, verstevigt en lift.

Hematietextract – vloeibaar ijzeroxide. Samen met vitamine C boost het de aanmaak van collageen.

Hyaluronzuur – een natuurlijke moisturiser die in de diepere huidlagen voorkomt. Ook wel bekend als de ‘natuurlijke super moisturiser’. Deze substantie is in staat tot wel 1000 keer zijn eigen gewicht in water vast te houden en wordt topisch gebruikt om vocht in de diepere huidlagen te brengen.

Gebruiksadvies

Breng voor het slapengaan een pompje ReClaim aan. ‘S morgens kan het gebruikt worden als anti-aging basis voor Synergie Minerals Foundation.

Huidcategorieën

Anti aging