•  Vegan
  •  Serum tegen oneffenheden, kleine acne plekjes en vlekjes

 53,00

Blem-X Serum tegen oneffenheden of kleine acne plekjes en vlekjes.

Een krachtig anti-acne ‘puntbehandeling’ serum, speciaal ontwikkeld om de zichtbaarheid van plekjes en vlekjes te verminderen.  Deze snel werkende formule bevat antibacteriële ingrediënten en natuurlijke zuren om verstopte poriën te ontstoppen, te exfoliëren en een geïrriteerde huid te kalmeren.

Acne is een vorm van chronische ontsteking die 4 symptomen met zich meebrengt:

  1. Overproductie van huidcellen die in de poriën blijven hangen
  2. Verhoogde aanmaak van vetproductie door de talgklieren
  3. Een overmaat aan P.acne bacteriën in de poriën
  4. Ontsteking van de huid door de aanval van bacteriën op de levende cellen.

De meeste acne producten pakken alleen 1 of 2 van deze symptomen aan. Blem-X is in staat alle 4 symptomen te behandelen met eén formule.

Categorieën: ,

Extra informatie

15

ml

Voordelen

Zoethout extract – een krachtige ontstekingsremmer en anti-irritant om roodheid van de huid te verminderen en te kalmeren. Zoethout extract ondersteunt de werking van de talgklieren, waardoor het een ideaal ingrediënt is voor acne en verstoppingen. Het vermindert ook een ongelijkmatige teint en pigmentatie.

Manuka olie – een krachtig anti-bacterieel middel dat al honderden jaren door Maori stammen wordt gebruikt voor wondgenezing.

Lactic Acid (AHA) – een natuurlijke en biocompatible exfoliant om op effectieve wijze dode huidcellen van de epidermale huidlaag te verwijderen.

Salicylzuur (BHA) – een bèta hydroxyzuur dat op de buitenste huidlaag en de poriën werkzaam is. Omdat het zeer goed exfolieert en dode huidcellen en opgehoopt vuil in de poriën verwijdert, is dit bestanddeel perfect tegen acne.

Appelzuur (AHA) – een krachtige anti-oxidant en bevochtigingsmiddel die vocht inbrengt en een beschermend, hydraterend laagje op de huid aanlegt.

Aloë vera – een krachtige ontstekingsremmer die helpt bij acne wondjes en irritaties.

Citroengrasolie – citroengras is een natuurlijke ontsmetter, astringent en anti- bacterieel die de P.acne bacterie bestrijdt en infecties voorkomt, waardoor er minder kans is op littekens.

Lavendelolie – kalmeert de huid en voorkomt infecties door de anti-bacteriële eigenschappen.

Gebruiksadvies

Gebruik het ‘s avonds. Rond eerst uw reguliere avondroutine af. Veeg dan met een wattenstaafje de plekjes die u wilt behandelen droog en breng het serum met het andere einde van het wattenstaafje op de aangedane plekjes aan.

Huidcategorieën

Acne / Droge huid, Acne / Vette huid