•  Vegan
  •  21% Vitamine B (niacinamide) - follow-up na 13% Vitamine B
  •  Kalmeert en vermindert pigmentvlekken, verbetert huidtoon en –textuur

 108,00

XCell B is een essentieel gezichtsserum met 21% niacinamide om de doelcellen van de epidermis en dermis het maximale niveau van vitamine B3 te leveren.

Door de hoge concentraties van het actieve ingrediënt, Vitamine B3, helpt deze formule je huid te verjongen en de huidbarrière te versterken. Daarnaast werkt Vitamine-B3 ontstekingsremmend en houdt het de talgproductie onder controle. Het helpt je huid te kalmeren, je pigmentvlekken te verminderen, de huidtoon en –textuur te verbeteren en zorgt voor een betere hydratatie en collageenproductie tegen fijne lijntjes en meer stevigheid.

Kortom, een échte multi-tasking cosmeceutical.

Categorieën: , ,

Extra informatie

30

ml

Voordelen

Niacinamide:
Verhoogt de immuniteit en de productie van de natuurlijke ceramiden in de bovenste lagen van de huid om de barrière te versterken, hydratatie te bevorderen en de huid er jeugdig uit te laten zien met een natuurlijke flow. Helpt bij het reguleren van de oliestroom, het minimaliseren van roodheid, het verhogen van collageen en het verminderen van de verschijning van hyperpigmentatie.

Superoxide Dismutase (SOD):
Een bio-identieke superantioxidant die de huid beschermt tegen schade door zonlicht en omgevingsfactoren. Het kalmeert de huid, helpt fotoveroudering tegen te gaan en neutraliseert vrije radicalen, waardoor de huid gezonder en stralender wordt.

Natrium-PCA:
Een krachtige huidhydratator, komt van nature voor in de menselijke huid en neemt af naarmate we ouder worden. Het staat bekend als een hydratant en werkt om watermoleculen aan de huid te binden. Van natrium-PCA is ook aangetoond dat het de natuurlijke barrière van de huid beschermt en ontstekingen tegen gaat.

Betaïne:
Werkt als een krachtige watermagneet en kan de waterbalans in de huid regelen en behouden. Het gaat huidirriterende stoffen tegen en kan helpen bij het verminderen van huidirritatie.

Provitamine B5:
Provitamine B5 werkt om de huidbarrière te stabiliseren, irritatie te verzachten, wondgenezing te bevorderen, de zachtheid van de huid te verbeteren en het hydratatieniveau te verhogen om de huid voller te maken en fijne lijntjes te verminderen. Het is ook klinisch bewezen dat het antibacteriële eigenschappen vertoont en in perfecte synergie werkt met vitamine B3.

Gebruiksadvies

Breng ‘s avonds één pompje aan op een gereinigd gezicht en hals.Gebruik de Home Roller voor het beste resultaat. Gebruik daarna een hydraterende crème als Hydrolock

Dit product wordt niet aanbevolen voor mensen met een extreem gevoelige huid.

Deze formule mag niet rechtstreeks worden gemengd met producten met een lage pH, zoals hydroxyzuren of L-ascorbinezuur (vitamine C of Reveal).

We raden aan om eerst drie maanden vitamine B-serum te gebruiken en daarna over te stappen op XCell B.

Huidcategorieën

Acne / Droge huid, Acne / Vette huid, Anti aging, Gevoelige / Droge huid, Pigment / Verkleuringen, Rode / Droge huid