•  Vegan
  •  Kalmerende anti-roodheid moisturizer voor de gevoelige huid
  •  Aanbevolen voor mensen met rosacea, acne ontstekingen, geïrriteerde huid

 106,90

Het is een zeer actieve ontstekingsremmende moisturiser, geformuleerd voor alle huidtypen die last hebben van irritatie, roodheid en blozen. Deze mix van cosmeceuticals kalmeert en verzacht effectief de geïrriteerde huid en vermindert roodheid en kleine bloedvaatjes. Aanbevolen voor mensen met rosacea, acne ontstekingen, geïrriteerde huid en om roodheid na een klinische behandeling te verminderen.

  • Voor alle huidtypen die gevoelig zijn voor irritatie, roodheid, rosacea, flushes en acne
  • Bevat krachtige natuurlijke ingrediënten om roodheid en huidirritatie aan te pakken en de ontstoken huid doeltreffend te kalmeren en verzachten
  • Maakt roodheid en zichtbare bloedvaatjes in het gezicht minder zichtbaar
  • Vermindert jeuk en een onaangenaam warmtegevoel aanzienlijk
Categorieën: ,

Extra informatie

50

ml

Voordelen

Acetyl tetrapeptide 40 – een revolutionaire nieuwe peptide die de zichtbaarheid van roodheid en kleine bloedvaatjes vermindert en bescherming biedt tegen UV gerelateerde schade aan de cellen.

Acetyl hexapeptide 49 – een peptide die de activiteit van ontstekingscellen vermindert, waardoor jeuk en het ongemak van warmte in de huid aanzienlijk vermindert.

Gehydroliseerde algine – activeert de stamcellen om de epidermale huid op te bouwen en stimuleert de stamcellen om het huidweefsel sneller te herstellen en her op te bouwen.

Squaleen – een zuiver concentraat, rijk aan anti-oxidanten, vitamines en voedingsstoffen. Dit ingrediënt vermindert de zichtbaarheid van een droge, gestresste huid. Het is een krachtig en effectief supplement voor de huid, die bewezen heeft de weerstand van de huid te verbeteren en ontstekingsgerelateerde huidproblemen aan te pakken.

Duindoornolie – rijk aan vitamines A, E, C en K en wordt gebruikt voor zijn verjongende en genezende eigenschappen. Topisch werkt het als een natuurlijk middel tegen een droge, gevoelige, acne en rode huid, alsmede tegen littekens en brandwonden.

Gehydroliseerde tomatenvel- een krachtige anti-oxidant om de schade aan de huid door vrije radicalen te neutraliseren.

Canadees wilgenkruid- een non-steroïde, anti-irritant, anti-bacterieel ingrediënt dat vrije radicalen opruimt.

Gebruiksadvies

Breng het als een lichte moisturiser eén tot twee keer daags aan om de huid te kalmeren en roodheid te verminderen.

Huidcategorieën

Gevoelige / Droge huid, Rode / Droge huid