•  Een zuurvrij exfoliërend serum voor een gevoelige huid

 93,00

Een revolutionair chemische exfoliant, ideaal voor de meest gevoelige huid. Luciderm verbetert de natuurlijke activiteit van enzymen in de huid, waardoor de grove, schilferige huid gladder wordt. Een zacht, maar zeer effectief product om de huid weer zacht en glad te maken.

Dit product is 100% zuurvrij en ideaal voor dagelijks gebruik, zelfs met een zeer gevoelige huid. Zelfs rosacea en eczeem patiënten kunnen deze exfoliant gebruiken, zonder er last van te krijgen.

  • bevordert de natuurlijke enzymactiviteit van de huid
  • exfolieert, maakt gladder en helderder
  • fijne lijntjes minder zichtbaar
  • en pakt een schilferinge, ruwe huid aan

Extra informatie

30

ml

Voordelen

Gistextract (biologisch gegist), soja-aminozuur – helpt bij het verwijderen van oude huidcellen en schilferingen, door de celvernieuwing en celafvoer te verbeteren. In tegenstelling tot AHA’s, is de zachte werking van dit veilige ingrediënt een ideaal alternatief om zelfs de meest gevoelige huid te exfoliëren en te beschermen tegen veroudering.

Gehydroliseerde tomatenvel (Lycopeen) – een nieuwe anti-oxidant die wordt gewonnen uit het velletje van de tomaat. Het is krachtiger dan groene thee in het neutraliseren van vrije radicalen, die leiden tot veroudering en afbraak van de cellen.

Gebruiksadvies

Breng het eén keer per dag aan, ‘s morgens of ‘s avonds, voordat u uw moisturiser gebruikt. Omdat het 100% zuurvrij is, kan het samen met Ultimate A serum en Vitamine B serum gebruikt worden.

Huidcategorieën

Acne / Droge huid, Acne / Vette huid, Anti aging, Gevoelige / Droge huid, Rode / Droge huid