•  Cosmeceutische lip-behandeling 12 ml

 38,00

Synergie LipService is een dagelijkse cosmeceutische lippenbehandeling. Het beschermt de lippen tegen huidveroudering door invloeden van buitenaf en hydrateert diep, waardoor de lippen er voller en jeugdiger uitzien en aanvoelen.

  • Bij dagelijks gebruik worden de lippen zichtbaar voller en beter gehydrateerd
  • Stevia is een natuurlijk zoetstof die ook antiaging voordelen heeft, fijne lijntjes vermindert en tekenen van veroudering aanpakt
  • Verfrissend spearmintaroma

Extra informatie

Voordelen

Hyaluronzuur – een natuurlijke moisturiser die in de diepere huidlagen voorkomt. Ook wel bekend als de ‘natuurlijke super moisturiser’. Deze substantie is in staat tot wel 1000 keer zijn eigen gewicht in water vast te houden en wordt topisch gebruikt om vocht in de diepere huidlagen te brengen.
De lippen krijgen een boost in vocht en volume, waardoor ze voller en meer gehydrateerd worden.

Tripeptide complex – een actieve peptide die werkt als een anti-oxidant om vrije radicalen te bestrijden en de delicate huid van de lippen te beschermen tegen stressfactoren, beschadiging en voortijdige veroudering.

Lanoline – een intense natuurlijke hydratant die meer dan 200 keer zijn eigen gewicht in water kan vasthouden, het vochtverlies via de epidermale huidlaag reguleert, beschermt en de vochtbalans verbetert.

Stevia (natuurlijke zoetstof) en etherische spearmint olie – geen kunstmatige smaak, de natuurlijke zoete muntsmaak maakt Synergie Lip Service om op te eten – letterlijk! Weersta de verleiding, want uw lippen hebben het harder nodig!

Dit product bevat lanoline en is derhalve niet geschikt voor veganisten.

Gebruiksadvies

Breng overdag of ‘s avonds voor het slapengaan aan. Onder uw lipstick zorgt het voor een beter transport van de actieve cosmeceutische ingrediënten.