•  Anti-aging oogserum met geavanceerde peptide technologie

 88,00

Een lichtgewicht oogserum ontwikkeld om de jeugdige uitstraling van de fijne huid rondom de ogen te behouden. Revolutionaire peptide technologie pakt fijne lijntjes, kraaienpootjes, donkere kringen en wallen aan. Groene koffiezaad extract helpt in de strijd tegen vrije radicalen en zuivere hyaluronzuur biedt intense hydratatie om de huid rondom de ogen te voeden.

  • Lichte serumformule, ideaal voor gebruik in de ochtend
  • Verhoogt de elasticiteit van de huid
  • Zorgt voor diepe hydratatie
  • Maakt fijne lijntjes en kraaienpootjes minder zichtbaar
  • Verbetert de teint en textuur van de huid rond de ogen
  • Verbetert de bloed- en lymfecirculatie rond de ogen
  • Vermindert donkere kringen en wallen onder de ogen aanzienlijk

Extra informatie

15

ml

Voordelen

DE BELANGRIJKSTE VOORDELEN
Acetyl tetrapeptide-5 -een revoltionair peptide complex dat bewezen heeft de bloed- en lymfecirculatie, elasticiteit en hydratie in het ooggebied te verbeteren, waardoor donkere kringen en wallen verminderen.

Collageen-verbeterings-complex (gehydrolyseerde sojaproteïne, tripeptide-10 citrulline en tripepride-1)
3-voudige anti-aging werking:
1. stimuleert de aanmaak van collageen (type I, III en IV)
2. reorganiseert collageen fibrillen
3. remt de afbraak van collageen door enzymen

Acetyl octapeptide-3 – een spierontspannende peptide die helpt expressierimpels te verminderen (kraaienpootjes en fijne lijntjes).

Hyaluronzuur – kan tot 1000 keer zijn eigen gewicht aan water vasthouden, waardoor de huid voller wordt en fijne lijntjes en rimpels zichtbaar verminderen.

Groene koffiezaad extract – 10 keer krachtiger dan groene thee als anti-oxidant. Dit extract vernietigt vrije radicalen die ontstaan door UV licht en luchtvervuiling, waardoor rimpels en zichtbare schade aan de huid rondom de ogen verminderen.

Bètaglucaan- dit ingrediënt heeft ook al bewezen collageen aanmaak te stimuleren en lijntjes te verminderen. Het werkt ook anti-irritatie en versnelt de wondgenezing.

Sacharide isomeer – een exopolysacharide die de delicate huid rondom de ogen diep hydrateert en lijntjes en rimpels reduceert. Dit ingrediënt stimuleert de dermale fibroblasten om de huideigen hyaluronzuren aan te maken om te vullen en te voeden van binnenuit.

Natrium PCA- een krachtige hydratator die van nature in de huid voorkomt en afneemt naarmate we ouder worden. Het staat bekend als humectant (bevochtigingsmiddel) en bindt watermoleculen aan de huid. Natrium PCA beschermt de natuurlijke zuurmantel van de huid en gaat ontstekingen tegen.

Gebruiksadvies

Goed schudden voor gebruik. Breng dun aan en klop het zachtjes met de ringvinger in de huid onder de ogen en van het ooglid.

Huidcategorieën

Anti aging