•  Vegan
  •  Lichaamsspray, speciaal ontwikkeld voor lichaamsacne, vlekken en mee-eters

 53,50

AHA / BHA lichaamsscrubspray – vermindert het uiterlijk van lichaamsacne.

BAcne is speciaal ontwikkeld voor lichaamsacne, vlekken en mee-eters. Dit type congestie op het lichaam is vaak moeilijk te bereiken en te behandelen. De unieke formule van Synergie is synergetisch ontwikkeld om die hardnekkige, acne-gevoelige lichaamsdelen aan te pakken en blokkades, ontstekingen die kunnen leiden tot infecties en littekens te verwijderen.

Voor het behandelen van acne op het gelaat is er Blem-X. Een serum tegen oneffenheden of kleine acne plekjes en vlekjes.

Extra informatie

100

ml

Voordelen

Melkzuur (AHA) – een natuurlijke en biocompatibele exfoliant voor effectieve verwijdering van epidermale dode huidcellen, verantwoordelijk voor congestie.

Salicylzuur (BHA) – een beta-hydroxyzuur dat actief op de bovenste laag en in de poriën werkt als exfoliant en ontstekingsremmer. Het is ideaal voor mensen met acne omdat het dode cellen en vuil uit de verstopte huidzakjes kan halen en verwijderen

Citroengrasolie – Citroengras werkt als een natuurlijk antiseptisch, samentrekkend en antimicrobieel middel dat infecties voorkomt die tot littekens kunnen leiden.

Lavendelolie – Lavendel remt bacteriën en helpt geïrriteerde acne-laesies te kalmeren en genezen.

Aloë Vera – een krachtige ontstekingsremmer die acne-laesies en huidirritatie helpt kalmeren.

Gebruiksadvies

Spray dagelijks op de aangedane gebieden op het lichaam na het reinigen of douchen. Niet gebruiken in de buurt van ogen, op gezicht of slijmvliezen.

Huidcategorieën

Acne / Droge huid, Acne / Vette huid