•  Gelmasker dat de huid intens hydrateert en voedt
  •  Geweldig masker om de huid een onmiddellijke boost te geven

 76,75

2

NIEUW TriDration-B is waterbindend gelmasker dat de huid intens hydrateert en voedt. Een snelle oppepper zonder gedoe!

TriDration-B heeft slechts 5 minuten nodig om je dorstige huid voller te maken. Dit elegante verkoelende masker zit barstensvol antioxidanten en bevat 11% niacinamide (Vitamin B3). Het werkt ultrasnel en is geurvrij. Een geweldig pre-prep-masker of post-event als je je huid een onmiddellijke boost wil geven.

Extra informatie

50

ml

Voordelen

Niacinamide 11%:
Verhoogt de productie van de natuurlijke beschermende oliën (ceramiden) van de huid in de bovenste lagen van de huid om de barrière te versterken, hydratatie te bevorderen en de huid hersteld, hersteld en bedauwd te laten. Het helpt ook bij het reguleren van de oliestroom, het minimaliseren van roodheid, het verhogen van collageen, het verbeteren van de immuniteit van de huid en het verminderen van hyperpigmentatie.

Saccharide-isomeraat (afgeleid van de zee):
Verbetert de interne hydratatie van alle delen van het gezicht, inclusief de gevoelige huid rond de ogen, om lijntjes en rimpels te verminderen. In tegenstelling tot hyaluronzuur, dat de dermis niet kan bereiken, stimuleert dit ingrediënt de huid om zijn eigen natuurlijke hyaluronzuur in de dermis aan te maken en van binnenuit te vullen en te hydrateren.

Natrium-PCA:
Natrium-PCA, een krachtige huidhydratator, komt van nature voor in de menselijke huid en neemt af met de leeftijd. Het staat bekend als een bevochtiger en werkt om water aan te trekken en als een magneet in de huid te binden.

Natriumlactaat:
Een natuurlijk afgeleid hydraterend middel dat het natuurlijke waterpeil van de huid kan verhogen.

Hyaluronzuur (natriumhyaluronaat):
Een natuurlijke vochtinbrengende factor die in de diepere huidlagen wordt aangetroffen. Hyaluronzuur is een intense watermagneet en wordt ook wel de ‘natuurlijke super-vochtinbrengende crème’ genoemd, omdat het 1000 keer zijn gewicht in water kan vasthouden. Topisch aangebracht, zal het de epidermale huidcellen opvullen en hydrateren door constant vocht naar het huidoppervlak te trekken.

Betaïne:
Werkt als een bevochtiger en kan ook dienen om de waterbalans in de huid te beheersen en te behouden. Het gaat huidirriterende stoffen tegen en helpt huidirritatie te verminderen.

Gehydrolyseerde tomatenhuid (lycopeen):
Een krachtige antioxidant om huidbeschadigende vrije radicalen te neutraliseren, de huid te helpen beschermen tegen celbeschadiging, destructieve zonnestraling en omgevingsinvloeden.

Gebruiksadvies

Breng na het reinigen één pompje aan op je gezicht en hals. Laat het masker 5 minuten intrekken en spoel het af met de Gentle X-fol Cloth en lauw water. Breng daarna je serum(s) en moisturizer aan.

Gebruik tweemaal per week.

Als intensieve hydratatie-behandeling gebruik je TriDration B gedurende 2 weken elke tweede dag.

Wil je extra verkwikking? Zet het masker 30 minuten voor gebruik in de koelkast. (Niet bewaren in de koelkast).

Huidcategorieën

Anti aging, Gevoelige / Droge huid, Rode / Droge huid