•  Vegan
  •  Intense oogverzorging voor ‘s nachts
  •  Voor fijne lijntjes, wallen en donkere kringen

Een intensief verzorgende anti-aging oogcrème, ontwikkeld om de delicate huid rondom de ogen tijdens de nacht te herstellen, te hydrateren en te voeden. Peptide technologie vermindert lijntjes, herstelt het vocht en vermindert wallen en donkere kringen. Door de verrijking met mariene extracten wordt de huid strakker, gelijkmatiger en wordt collageen aangemaakt.

  • Diepe hydratatie met essentiële vetzuren die de poriën niet verstoppen
  • Bestrijdt tekenen van vermoeidheid en veroudering rond de ogen, verbetert de teint en textuur van de huid rondom de ogen, doordat het de collageenproductie stimuleert en een gezonde doorbloeding bevordert.
  • Ideaal voor klanten die kampen met fijne lijntjes, wallen en donkere kringen
  • Vermindert de effecten van schade van buitenaf
  • Beschermt de kwetsbare huidbarriére

Extra informatie

15

ml

Voordelen

Acetyl tetrapeptide-5– hét actieve alles-in-eén ingrediënt voor de ogen. Acetyl tetrapeptide-5 -een revoltionair peptide complex dat bewezen heeft de bloed- en lymfecirculatie, elasticiteit en hydratie in het ooggebied te verbeteren, waardoor donkere kringen en wallen verminderen.

Zwarte bessenzaadolie- vermindert ontsteking, regenereert beschadigde ouder wordende huid en beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Dit is juist voor het delicate ooggebied heel belangrijk.

Collageen-verbeterings-complex (gehydrolyseerde sojaproteïne, tripeptide-10 citrulline en tripepride-1)
3-voudige anti-aging werking:
1. stimuleert de aanmaak van collageen (type I, III en IV)
2. reorganiseert collageen fibrillen
3. remt de afbraak van collageen door enzymen

Green Tea Extract- a powerful antioxidant able to effectively neutralise free radical damage as a result of environmental stress and UV damage

Alteromas (polysacharide) ferment extract – marien verkregen polymeer die de huid tot 8 uur lang zichtbaar verzacht, verstevigt en lift en langdurig de aanmaak van collageen stimuleert.

Marula olie – rijk aan essentiële vetzuren met omega 9 en omega 6 om de schade door vrije radicalen te neutraliseren, diep te hydrateren en roodheid te verminderen. Verder voedt, geneest, hydrateert het en verbetert het de elasticiteit van de huid.

Echte kamille dringt diep door in en verzacht de geïrriteerde huid. Het wordt aanbevolen voor een gevoelige en/of rode huid. Het is een perfect anti-aging ingrediënt en zeer effectief tegen een droge huid. Verder vermindert het de zichtbaarheid van haarvaatjes en is een krachtige ontstekingsremmer, anti-bacterieel en anti-oxidant.

Gebruiksadvies

Breng voor het slapengaan dun aan en klop het zachtjes met de ringvinger in de huid onder de ogen en van het ooglid. Werk van buiten naar binnen om de lymfatische werking te ondersteunen.

Huidcategorieën

Anti aging