•  Balsem om een beschadigde huid te verzachten en te herstellen

 30,35

Een occlusive (sluitende) balsem die een geïrriteerde, schilferige en gestresste huid verzacht. OccluSiderm is een natuurlijk alternatief op petroleum, welke het actieve ingrediënt ricinolzuur bevat dat de beschadigde huid beschermt, hydrateert en kalmeert.

Aanbevolen voor:

  • ontstoken, vervellende en droge huid
  • wondgenezing
  • na een behandeling (laser, IPL, peelings, needling, microdermabrasie)
  • voorkomen van ontstekingen en micro-littekens
  • rosacea / eczeem / psoriasis
  • acne
Categorieën: ,

Extra informatie

30

ml

Voordelen

Ricinusolie – een op planten basis olie met 90% ricinolzuur, een bijzonder vetzuur dat de groei van veel virussen, bacteriën, schimmels en gisten tegengaat. Daardoor wordt ricinusolie aanbevolen als anti-bacterieel tegen acne, ringworm, keratose, wratten, littekens en schimmelinfecties. Het vermindert ontstekingen en verhoogt de weerstand van de huid.

Etherische lavendelolie- kalmeert op zachte wijze de huid, werkt als een anti-bacterieel middel en voorkomt ontstekingen.

Squaleen – een zuiver concentraat, rijk aan anti-oxidanten, vitamines en voedingsstoffen. Dit ingrediënt vermindert de zichtbaarheid van een droge, gestresste huid. Het is een krachtig en effectief supplement voor de huid, die bewezen heeft de weerstand van de huid te verbeteren en ontstekingsgerelateerde huidproblemen aan te pakken.

Bisabolol – een plant bestanddeel, gewonnen uit kamille. Een krachtige ontstekingsremmer die de geïrriteerde huid kalmeert en verzacht.

Gebruiksadvies

Breng het naar wens op de behandelde huid aan, zodat de huid constant beschermd blijft. Ook aanbevolen voor een aangedane huid na een needling behandeling, een laserbehandeling of na een litteken correctie.

Huidcategorieën

Gevoelige / Droge huid, Rode / Droge huid