SkinFitness, de ultieme workout voor je huid

Train je lekker mee voor:

  • een frisse en uitgeruste blik?
  • mooi oud worden?

Waarom SkinFitness? Ben je fit, dan voel je je goed en zit je lekker in je vel. Daarvoor is het sowieso nodig om jouw huid, je grootste orgaan, goed onder handen te nemen. Tijdens de skinbootcamp van Face to Care gaan we boosten, hydrateren, verstevigen en stimuleren met alles wat we in huis hebben aan professionele, gecertificeerde en bewezen apparatuur om de rem te zetten op jouw proces van (huid)veroudering. Je gaat terug in de tijd. Dit is geen valse belofte maar realiteit als je bereid bent in jezelf te investeren.

Hoe dan? SkinFitness zet jouw huidcellen aan het werk! Naarmate we ouder worden neemt de celdeling van je huidcellen af waardoor je huid verslapt en rimpels, lijntjes en pigmentvlekjes verschijnen. Stoor jij je daaraan, dan heb ik goed nieuws! Je kunt er wat aan doen. Sporten met die huid en weer extra collageen en elastine aanmaken!

Let’s do it! Ik adviseer jou zonder mooie en opdringerige verhalen; van mij krijg je een realistisch verhaal over jouw persoonlijke huidversterkers. Jij bepaalt waar je in wilt investeren, ik maak het voor je waar! Kies je voor Skinfitness, dan kies je voor personal skintraining! Het is tijd voor jou. Je bent van harte welkom in ons SkinFitnessprogramma voor een skinbootcamp op maat.

Graag vertel ik jou vrijblijvend tijdens een gratis skintake hoe jouw huid ervoor staat en welk programma jou op de huid is geschreven.

Optie 1-> Time to shine;

  • Wil jij de rem zetten op het tempo waarin je veroudert zonder ontsierende pigmentvlekjes of rode gesprongen adertjes?
  • Wil jij dat jouw diepe rimpels en lijntjes vervagen?
  • Vind je dat rimpels en fijne lijntjes erbij horen en ben je juist klaar met die vermoeide blik? Op naar een gezonde gloed!

Je kijkt in de spiegel en denkt, waar is de tijd gebleven? En je zou best van die vermoeide blik af willen. Je oude, gezellige en stralende ‘IK’ weer laten shinen. De hoogste tijd dus om je ‘oude’ ik weer te laten shinen en tijd te nemen voor jezelf. Voor SkinFitness dus!

Ik adviseer jou de volgende behandelingen:

Of laat me je helpen kiezen en boek ‘behandeling’ nader te bepalen

Optie 2-> Time to say ‘Bye bye spots’

  • Hoe vaak heb je die vlekjes in je gezicht al weggewenst of weggesmeerd?
  • Wil jij die mooie, egale huid?

Je bent nu wel klaar met die pigmentvlekjes, je ouderdomswratjes, je couperose, je grove poriën of littekens en je wilt er voorgoed vanaf.

De volgende behandelingen bied ik met veel succes aan:

Optie 3 -> Time to Relax/Time for relaxed skin improvement

  • Jouw huid verraadt niet alleen jouw leeftijd maar ook je lifestyle
  • Wil jij behandelingen die jouw huid verbeteren én ook gelijk ontspannen?

Multifunctioneel schakelen noemen wij dat.

Huidverbetering en ontspanning, tuurlijk! Die gaan best samen. Veel huidverbeteringsbehandelingen kunnen prima gecombineerd worden met een ontspannen moment. Daarom bieden we een overheerlijke gezicht-, hals- en decolletémassage. Voorafgaand aan je behandeling wordt er besproken welke behandeling het meest geschikt is én in combinatie gaat met jouw TOTALE RELAXmoment.

Wat ik jou warm aanbeveel is:

Of boek een ‘ontspannen’ massage als extra op je behandeling

Nóg meer overtuiging nodig of extra aansporing? Lees de REVIEWS en je weet wat je te doen staat 😉

LOOK GOOD & FEEL BETTER

Want huidverbetering is gewoon topsport!