Wat is het?

Goedgevormde wenkbrauwen zijn belangrijk voor een open en verzorgde uitstraling. Doordat met epileren de haartjes één voor één uit de huid worden getrokken kan er heel precies gewerkt worden. Wenkbrauwen epileren is dan ook een ideale methode voor een perfecte vorm.

Hoe werkt het bijwerken van de wenkbrauwen?

Deze behandeling is geschikt voor jou als je al een mooie basisvorm in je wenkbrauwen hebt; om de paar weken, afhankelijk van hoe snel jouw haar groeit, kun je de aangegroeide haartjes nauwkeurig laten verwijderen. Als je wenkbrauwen nog niet eerder geëpileerd zijn, helpen we je bij het zoeken naar een model dat het beste bij jouw natuurlijke haargroei en gezicht past.

Er wordt een mooie vorm in je wenkbrauwen geëpileerd en wilde haartjes knippen we bij. Ook als je al eerder geëpileerd bent, maar je wenkbrauwen uit model zijn geraakt, is deze behandeling geschikt. Als je wenkbrauwen te dun of scheef zijn, raden we je aan om je wenkbrauwen eerst een aantal weken te laten groeien. Daarna maken kan er weer een mooie nieuwe vorm in de wenkbrauwen geëpileerd worden. Door je wenkbrauwen bij te kleuren krijg je meer uitdrukking in je gezicht. Dit kan door je wenkbrauwen bij te tekenen met een potlood of door ze te laten verven. Met geverfde wenkbrauwen heb je er wekenlang geen omkijken meer naar. De kleur blijft gemiddeld 4 tot 6 weken zitten.

Voor wie?

Voor iedereen die op zoek is naar een natuurlijke en sprekende uitstraling.

Resultaat

Een frisse, krachtige en expressieve blik.

Prijzen

Voor prijzen verwijzen wij je graag naar ‘Want to Meet?’ waar je in ons boekingssysteem bij de verschillende afspraakmogelijkheden de bijbehorende prijzen vindt.

Gratis intake

Benieuwd welke behandeling wat voor jou is? Plan een gratis intakegesprek in.

Gratis intake Afspraak maken