Wat het is en wat doet het?

Environ Skincare biedt huidpeeling- en vitaminebehandelingen om je huid weer in topconditie te brengen en behoort bij de beste producten die nu verkrijgbaar zijn. Dit mooie merk wordt aanbevolen door plastisch chirurgen die werken met brandwonden en littekens. Bewezen effectief dus. Environ Skincare maakt huidverbeteringsproducten op basis van vitaminen in een hoge effectieve dosis. De producten zijn ontwikkeld door een bundeling van farmaceutische en medische kennis. De Environ filosofie is gebaseerd op het gezond maken en houden van de huid door het chronisch tekort aan vitaminen te corrigeren. Op deze manier worden alle cel- en huidfuncties genormaliseerd, wat leidt tot een gezonde, jeugdige en stralende huid. Niet de symptomen, maar wel de oorzaken van de huidproblemen worden aangepakt.

Ingrediënten

  • Vitamine A: beschermt het DNA in de celkern en normaliseert de cel- en huidfuncties. Stimuleert de celvernieuwing en de productie van gezond collageen en elastine. Verbetert de natuurlijke hydratatie in de huid en een ongelijkmatige teint; hierdoor ziet de huid er gezond en jeugdig uit. Het is belangrijk dat de vorm en concentratie vitamine A progressief verhoogd wordt om reacties te voorkomen.
  • Vitamine C: is een krachtig antioxidant. Ondersteunt en herstelt de collageenproductie waardoor rimpels, verslapping en vaatbeschadiging minder zichtbaar worden. Vitamine C helpt pigmentvlekken vervagen. Vitamine C activeert vitamine A, waardoor de concentratie ook progressief verhoogd wordt in het stappensysteem.
  • Resultaat (en eventeel gebruiksuitleg)
  • Bescherming van DNA in de celkern en normalisatie van de cel- en huidfuncties door vitamine A. Stimulatie van celvernieuwing en productie van gezond collageen en elastine. Verbetering van de natuurlijke hydratatie in de huid. Vermindering van een ongelijkmatige teint.
  • Gezonde en jeugdige huid.
  • Herstel van collageenproductie waardoor rimpels, verslapping en vaatbeschadiging minder zichtbaar worden. Vervaging van pigmentvlekken.

Hoe verkrijgbaar?

Bij Face to Care verkopen wij Environ Skincare producten. We adviseren je ook graag over het gebruik van die huidverbeteringsproducten.

Naar de webshop