Wat is de Environ DF Machine?

Een gezonde huid heeft te lijden onder externe factoren zoals stress, vervuilde lucht en blootstelling aan UV-straling. Een chronisch tekort aan vitaminen is het gevolg. Om deze vitaminen aan te vullen is de Environ DF Machine ontwikkeld. Door middel van geluidsgolven worden de deuren naar de cellen geopend, zodat vitaminen beter opgenomen kunnen worden en de huid optimaal gevoed wordt.

Hoe werkt het?

Een Environ behandeling bestaat uit 4 onderdelen: een Cool Peel, een behandeling met de DF Machine, thuisgebruik van producten in een stappensysteem en 1 manuele behandeling.

 1. Environ Cool Peel behandeling: De unieke Cool-Peel-Technologie van Environ is een intelligent huidvernieuwingssysteem, ontwikkeld door Dr. Des Fernandes om de huid veilig en efficiënt te verfijnen, vernieuwen en verhelderen. Er zijn verschillende peelings mogelijk waarbij de techniek en tijdsduur steeds gelijk zijn en het verschil zit in de peelingproducten die gebruikt worden, met ieder een eigen effect: tegen huidveroudering, voor een gladde en gezonde uitstraling, voor een intense reiniging en exfoliatie (speciaal aanbevolen bij acne), om zonschade in de vorm van fijne lijntjes, pigmentvlekken, oneffenheden en vroegtijdige veroudering te verminderen en voor de onzuivere probleemhuid met acne en verstopte poriën.
 2. De Environ DF Machine is een innovatieve behandeling die gebruik maakt van lage geluidsfrequentie. Geluidsfrequentie opent de cellen, waarna een concentratie van vitamine A en C diep in de cellen gesluisd kan worden. Dankzij de werking van de geluidsgolven kunnen de actieve deeltjes van de vitaminen goed doordringen tot in de levende huidcellen. Het aanvullen van de vitaminen normaliseert alle cel- en huidfuncties, waardoor je weer kunt genieten van een jeugdige en stralende huid.
 3. Thuisgebruik van Environ huidverbeteringsproducten volgens een stappensysteem
 4. Een manuele behandeling

Voor wie?

De Environ DF Machine is geschikt voor de volgende huidproblemen:

 • Ongelijkmatige teint
 • Roodheid
 • Fijne lijntjes
 • Littekens
 • Puistjes
 • Veroudering
 • Plooien tussen neus en mondhoeken
 • Grote poriën

Resultaat

Het resultaat is een stralende, jongere huid.

Prijzen

Voor prijzen verwijzen wij je graag naar ‘Want to Meet?’ waar je in ons boekingssysteem bij de verschillende afspraakmogelijkheden de bijbehorende prijzen vindt.

Gratis intake

Benieuwd welke behandeling wat voor jou is? Plan een gratis intakegesprek in.

Gratis intake Afspraak maken